Varmevest til Damer og Herrer

Varmevest til lystfiskeren
Quiltet varmevest til damer

Slut med at fryse, hold varmen hele vinteren

Varmevesten fra Nordic Heat er særligt udviklet til et omskifteligt dansk vejr, hvor det kan gå fra lunt til meget koldt på et øjeblik. Det batteriopvarmede tøj er fremstillet i en høj kvalitet med stor slidstyrke, der sikrer dig fuld bevægelsesfrihed og en behagelig, regulerbar varme på samme tid. Tre varmezoner placeret på brystet og ryggen af den quiltede varmevest giver optimal cirkulation af varme til hele kroppen.

Varmevest til herrer

Varmevesten i quilt til herrer med batteriopvarmede zoner gør outdoor-livet mere komfortabelt. Jagt eller fiskeri kan for eksempel byde på lange stillestående perioder. Og en runde på golfbanen i ydersæsonen kan være en hyggelig og sjov, men også en kold oplevelse. Med et enkelt tryk på varmevestens knap vil du dog hurtigt mærke varmen brede sig til hele kroppen. Varmezonerne er nemlig placeret, så de giver den bedste cirkulation af varmen fra brystet og ryggen og ud til resten af kroppen.

Varmevest til Damer

Stor bevægelsesfrihed

Den quiltede varmevest er fremstillet i et højteknologisk materiale, som er smidigt, åndbart og slidstærkt. Den fungerer som en windbreaker, er vandafvisende, og når du begynder at føle dig kold, tænder du blot for varmen. Med Xtreme Comfort Tecnology er den traditionelle tykke isolering udskiftet med hårfine mikrofibre og tillader derved fuld bevægelsesfrihed. Varmevesten er derfor perfekt til dig, der gerne vil nyde naturen – også når det er koldt – uden at være hæmmet af tykke polstrede jakker.

Kraftigt batteri i lommestørrelse

Det lette, men kraftige lithium-batteri kan varme i over fem timer på én opladning - afhængigt af det valgte varmeniveau. Batteriet fylder ikke mere end en lille mobiltelefon i lommen og kan oplades mere end 500 gange. Ekstra batterier kan naturligvis købes, så du kan have et med i reserve, hvis du er ude i længere tid.

Slip for lag på lag

Den quiltede varmevest er en del af en serie af outdoor-beklædning fra Nordic Heat, der også omfatter langt undertøj, handsker og såler. Alt sammen særligt udviklet til at kunne holde dig varm i et ubeslutsomt dansk vejr, hvor det hurtigt kan gå fra køligt til meget koldt.  Med de indbyggede varmezoner i et gennemtænkt design, slipper du for at polstre dig med flere lag tøj, når du dyrker friluftslivet. Varmevesten er for eksempel fremstillet med tre varmezoner af indvævede tynde kulfibertråde placeret på brystet og ryggen, så du kan holde dig varm på kroppens vitale steder.

PowerPack indeholder lader og batteri til Varmevest og Undertøj

Varmevestene leveres komplet med lader og batteri i en smart gaveæske, hvis du har lyst til at glæde andre.

Friluftsfolkets erfaringer

Nordic Heat udvikler konstant nye løsninger, der gør batteriopvarmet beklædning endnu bedre. Tusindvis af håndværkere, ryttere, lystfiskere, dykkere, havefolk og cyklister blandt mange andre har allerede gennem flere år haft varmetøjet som en nærmest uundværlig del af deres garderobe. På baggrund af løbende tilbagemeldinger finpudser Nordic Heat på detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme

Vask ved 30 grader

Både varmevest, varmehandsker og undertøj med varme kan vaskes ved 30 grader – husk blot at fjerne batteriet først. Skulle du blive våd fra yderst til inderst, kan batteriet dog sagtens tåle det.

Din sikkerhed – vores prioritet

Din sikkerhed betyder alt for os i Nordic Heat. Vi tester derfor hele tiden vores produkter, så vi er helt sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

SEJLSPORT – Det kan være koldt på havet. Varmetøj kan holde temperaturen oppe i over fem timer.

CYKLING – Pause eller punktering? Med et tryk på knappen holder vesten dig varm og klar til næste etape.

 MOTORCYKEL – Langt undertøj med indbyggede varmezoner forlænger MC-sæsonen.  

Varmevesten leveres i praktisk gaveæske

Varmeveste med 3 varmezoner

Alle varmevestene har 3 varmezoner, 2 på brystet og 1 i lænden. Varmen styres med en lille kontrolknap og har 3 niveauer: Lav varme, middel varme og høj varme.

For langt de fleste vil laveste niveau være rigeligt for at holde varmen, men er du særlig kuldeskær, skruer du bare op for varmen efter behov.

Se hvad andre siger:

- I renovationsbranchen arbejder jeg ofte i kolde og barske miljøer. Jeg har derfor købt en vest med varme og den opfylder perfekt mit behov. Jeg har meget kortvarigt lånt vesten ud til gutterne på vognen, og de siger, at de også må have en, griner Jimmi.

Jimmi Moslund, Renovations medarbejder.

- Størstedelen af vores arbejde er udendørs hele året rundt. Min mand Verner havde problemer med kulden, det tog faktisk en del af arbejdsglæden fra ham. Da en af vores kunder en dag kom forbi, var han iført en vest med varme fra Nordic Heat, som vi med begejstring prøvede. Det blev løsningen for Verner. Han har brugt den hele vinteren og jeg tror ikke der er nogen, der kan lokke den fra ham!

Fredensborg Dyrefoder,
Randi, Verners kone og arbejdspartner.

- Som tømrer har jeg ofte udendørs arbejde. Jeg har derfor købt en vest fra NordicHeat og det, at jeg efter behov kan sætte varme på når jeg mærker kulden, har bl.a. afhjulpet mine forkølelses problemer. I tillæg til det, er det jo en stor luksus ikke at fryse mere, smiler Tommy Holmqvist.

Tømrermester Tommy Holmqvist.

- Nogle gange fryser jeg helt ind i knoglerne. Selv om jeg tænder op i brændeovnen og temperaturen overstiger 30° C i stuen, fryser jeg stadig. På disse dage har jeg meget stor glæde af min City Vest med varme fra NordicHeat. Den er simpelt hen til fem stjerner…!

Birthe, Raynaud foreningen, Nordsjælland

- Da mit arbejde og min store passion for bukke- og vildtsvinejagt gør, at jeg opholder mig udenfor ca. 70% om året, har det været med kyshånd, at jeg modtog nyheden omkring en vest med varme i. Den har løftet for nøjelsen ved at opholde sig udendørs til MAX – den kan jeg absolut ikke undvære – jeg er blevet helt afhængig.

Kenneth Stenson - Sverige.