Undertøj med varme - BaseLayer med varme

Undertøj med varme fra Nordic Heat

Varmevest til lystfiskeren
Softshell varmevest herre - udendørs arbejde i trælast

Undertøj med indbygget varme

Lad dig ikke stoppe i vinterens aktiviteter af en kold og bidende kulde. Med batteriopvarmede zoner i dit lange undertøj kan du blot tænde for varmen, når du begynder at fryse. Nordic Heat BaseLayer med varme består af en unisex overdel og underdel, hvor varmezonerne er placeret, så du oplever den bedste gennemstrømning af varme. Inklusive et lille, kraftigt batteri, der kan holde til over fem timers brug på én opladning.

Slut med at fryse

Når først du begynder at fryse, kan det være svært at få varmen igen på en rigtig råkold dag. Det kan især være et problem, hvis du dyrker udendørsaktiviteter, som jagt, fiskeri, cykling eller går tur med hunden, hvor du skiftevis bevæger dig og står stille. Men du kan give kroppen en effektiv hjælp til at holde på varmen ved at vælge Nordic Heat BaseLayer med batteriopvarmede zoner.

BaseLayer med varme 

Nordic Heat BaseLayer med varme er fremstillet i åndbart og svedtransporterende materiale, der føles behageligt mod huden. De indvævede kulfibertråde i overdelens tre varmezoner er så fine, at du ikke kan se eller mærke dem – kun effekten af den behagelige varme som breder sig, når du tænder for varmen.

Nem justering af varme

Du aktiverer og regulerer varmen på en lille kontrolknap placeret på det yderste af ærmet, hvor den er let at komme til, selvom du har overtøj på. Vælg mellem tre varmeindstillinger og skru op eller ned med et enkelt tryk. Varmezonerne i undertøjet er optimalt placeret i forhold til at sikre god gennemstrømning af varme til hele kroppen.

Undgå lag på lag

Når du vælger tøj med indbygget varme, kan du glæde dig over stor bevægelsesfrihed til dine aktiviteter. Havearbejde, skiløb, cykling og sejlsport kræver, at du bruger din krop, og med muligheden for at tænde og slukke for varmen efter behov, undgår du at polstre dig med flere lag tøj. Fisketuren eller golfspillet kan strække sig lidt længere, når du hele tiden føler dig varm inderst inde.

Over fem timers varme

Et sæt langt undertøj er særligt aktuelt, hvis du skal være udendørs i længere tid. Nordic Heat BaseLayer har, foruden indbygget varme, den høje kvalitet, som forventes af inderbeklædning til aktive friluftsmennesker. Når kulden alligevel begynder at kunne mærkes, tænder du blot for varmen. Det kraftige batteri fylder ikke mere end en lille mobiltelefon og opbevares i en specialsyet lomme, hvor den ikke generer. Ved den laveste varmeindstilling kan batteriet holde i over fem timer på én opladning.

Undertøj med varme - varmezoner

Den bedst mulige løsning

Nordic Heat har lanceret en serie batteriopvarmet tøj og udvikler konstant nye løsninger, der gør varmebeklædning endnu bedre. Tusindvis af havefolk, håndværkere, ryttere, dykkere, og cyklister blandt mange andre har gennem årene haft glæde af den behagelige varme, som veste, undertøj, handsker og såler giver. De løbende tilbagemeldinger danner baggrund for, at Nordic Heat kan finpudse på detaljer for at imødekomme brugernes ønsker om størst mulig velvære og bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme.

Vaskbar ved 30 grader

Både undertøj, varmevest og handsker kan vaskes ved 30 grader – husk blot at fjerne batteriet. Skulle det ske, at man bliver våd fra yderst til inderst kan batteriet dog sagtens tåle det. Alle Nordic Heats produkter bruger kun 7,4 V som er lavspænding, så du kan ikke få stød.

Din sikkerhed – vores prioritet

Sikkerhed betyder alt for os i Nordic Heat. Derfor tester vi løbende vores produkter, så vi er helt sikre på, at de lever op til de gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

  • Baselayer med varme er lavet i et super åndbart stof og har et svedtransporterende termolag.
  • Overdelen har tre varmezoner, der sikrer, at hele kropskernen holdes varm. Der er én varmezone på tværs af maven og to zoner på ryggen – placeret på den øverste del af ryggen samt hen over lænden og fremmer derved blodcirkulationen til hele kroppen. 
  • Underdelen har én varmezone i lyskeområdet, som gennemstrømmes af ca. 3.000 liter kropsvæske i døgnet. Placeringen her giver en effektiv transport af varme ned i benene. Samtidig sikrer en varmezone omkring hvert knæ, at dine led ikke bliver kolde og stive.

 Størrelser
BaseLayer er unisex, men bemærk venligst at de er angivet i herre-størrelser.
Kvinder skal bare vælge en str. mindre end normalt. (XXS=34, XS=36, S=38, M=40, L=42, XL=44, XXL=46)

Undertøjet leveres i praktisk gaveæske

For langt de fleste vil laveste niveau være rigeligt for at holde varmen, men er du særlig kuldeskær, skruer du bare op for varmen efter behov.

Se hvad andre siger:

- I renovationsbranchen arbejder jeg ofte i kolde og barske miljøer. Jeg har derfor købt en vest med varme og den opfylder perfekt mit behov. Jeg har meget kortvarigt lånt vesten ud til gutterne på vognen, og de siger, at de også må have en, griner Jimmi.

Jimmi Moslund, Renovations medarbejder

- Størstedelen af vores arbejde er udendørs hele året rundt. Min mand Verner havde problemer med kulden, det tog faktisk en del af arbejdsglæden fra ham. Da en af vores kunder en dag kom forbi, var han iført en vest med varme fra Nordic Heat, som vi med begejstring prøvede. Det blev løsningen for Verner. Han har brugt den hele vinteren og jeg tror ikke der er nogen, der kan lokke den fra ham!

Fredensborg Dyrefoder,
Randi, Verners kone og arbejdspartner

- Som tømrer har jeg ofte udendørs arbejde. Jeg har derfor købt en vest fra NordicHeat og det, at jeg efter behov kan sætte varme på når jeg mærker kulden, har bl.a. afhjulpet mine forkølelses problemer. I tillæg til det, er det jo en stor luksus ikke at fryse mere, smiler Tommy Holmqvist.

Tømrermester Tommy Holmqvist

- Nogle gange fryser jeg helt ind i knoglerne. Selv om jeg tænder op i brændeovnen og temperaturen overstiger 30° C i stuen, fryser jeg stadig. På disse dage har jeg meget stor glæde af min City Vest med varme fra NordicHeat. Den er simpelt hen til fem stjerner…!

Birthe, Raynaud foreningen, Nordsjælland

- Da mit arbejde og min store passion for bukke- og vildtsvinejagt gør, at jeg opholder mig udenfor ca. 70% om året, har det været med kyshånd, at jeg modtog nyheden omkring en vest med varme i. Den har løftet for nøjelsen ved at opholde sig udendørs til MAX – den kan jeg absolut ikke undvære – jeg er blevet helt afhængig.

Kenneth Stenson - Sverige