Opvarmet beklædning fra Nordic Heat

Varmeveste

Varmeveste med 3 varmezoner. Varmevesten kan stilles i 3 niveauer og det lille lithiumbatteri sikrer at du kan holde varmen i op til 5 timer pr opladning.

Undertøj med varme

Undertøj med varme. Hver del er forsynet med 3 varmezoner. En lille kontrolknap tænder og slukker for varmen eller stiller varmen på et af 3 niveauer.

Luffer med varme

Hybrid luffe med 3 varmeniveauer. Hybrid luffen kan åbnes, så du har alle fingrene fri. De åbne luffer holdes på plads med en lydløs magnetlås.

Handsker med varme

Handsker med varme. Handskerne findes i 2 varianter, en tynd inderhandske og en kraftigere handske. Varmeniveauet kan reguleres i 3 indstillinger.

Tilbehør

Hvad med et ekstra batteri, så du kan holde varmen længere? Eller en ekstra oplader til sommerhuset? Eller en 12V lader til bilen, eller...

Varmevest til lystfiskeren

Hvad andre siger...

- I renovationsbranchen arbejder jeg ofte i kolde og barske miljøer. Jeg har derfor købt en vest med varme og den opfylder perfekt mit behov. Jeg har meget kortvarigt lånt vesten ud til gutterne på vognen, og de siger, at de også må have en, griner Jimmi.

Jimmi Moslund, Renovations medarbejder

- Størstedelen af vores arbejde er udendørs hele året rundt. Min mand Verner havde problemer med kulden, det tog faktisk en del af arbejdsglæden fra ham. Da en af vores kunder en dag kom forbi, var han iført en vest med varme fra Nordic Heat, som vi med begejstring prøvede. Det blev løsningen for Verner. Han har brugt den hele vinteren og jeg tror ikke der er nogen, der kan lokke den fra ham!

Fredensborg Dyrefoder,
Randi, Verners kone og arbejdspartner

- Som tømrer har jeg ofte udendørs arbejde. Jeg har derfor købt en vest fra NordicHeat og det, at jeg efter behov kan sætte varme på når jeg mærker kulden, har bl.a. afhjulpet mine forkølelses problemer. I tillæg til det, er det jo en stor luksus ikke at fryse mere, smiler Tommy Holmqvist.

Tømrermester Tommy Holmqvist

- Nogle gange fryser jeg helt ind i knoglerne. Selv om jeg tænder op i brændeovnen og temperaturen overstiger 30° C i stuen, fryser jeg stadig. På disse dage har jeg meget stor glæde af min City Vest med varme fra NordicHeat. Den er simpelt hen til fem stjerner…!

Birthe, Raynaud foreningen, Nordsjælland

- Da mit arbejde og min store passion for bukke- og vildtsvinejagt gør, at jeg opholder mig udenfor ca. 70% om året, har det været med kyshånd, at jeg modtog nyheden omkring en vest med varme i. Den har løftet for nøjelsen ved at opholde sig udendørs til MAX – den kan jeg absolut ikke undvære – jeg er blevet helt afhængig.

Kenneth Stenson - Sverige