Nordic Heat Handsker med indbygget varme

Inderhandske, liner, med varme
Hybrid luffer med fingrene fri til arbejde

Handsker med varme. Batteri opvarmede vinterhandsker

Tænd for varmen og reguler temperaturen med et enkelt tryk på kontrolknappen og oplev over fem timers behagelig varme brede sig langs fingrene og over håndryggen. De batteriopvarmede vinterhandsker fra Nordic Heat, Tactical Liners, er slidstærke og komfortable handsker til dig, der arbejder udendørs eller vil ud i naturen uanset årstid, vind og vejr. Det medfølgende batteri kan give over fem timers varme på én opladning.

Vinterhansker med varme

Lækre vinterhandsker med indbygget varme gør arbejdet og friluftslivet lidt mere behageligt i de kolde måneder. Du kender det sikkert godt: Du vil gerne lige være færdig med dagens planlagte arbejde, men du bliver nødt til at stoppe, for fingrene er iskolde og stive. Og du har givetvis også tænkt tanken, at det ville være genialt at have et par handsker med indlagt varme. Og den tanke har Nordic Heat realiseret med Tactical Liners, der er et par kraftige vinterhandsker med indvævede varmezoner, hvor du selv kan skrue op og ned for temperaturen efter behov.

Ideel til job og fritid

Varmehandsker er ideelle til dig, der arbejder ude eller dyrker aktiviteter i det fri uanset årstid. De kraftige vinterhandsker med indbygget varme bliver nærmest uundværlige i årets kolde perioder, når du arbejder, går på jagt, står på ski, går tur med hunden eller ordner haven. Har du brug for en højere temperatur, end du selv kan producere i den komfortable vinterhandske, tænder du blot for varmen på kontrolknappen.

Slidstærke, vind- og vandafvisende

Med tre varmeindstillinger kan du let aktivere og regulere temperaturen på kontrolknappen. Selv i meget stærk kulde kan du derfor holde dine hænder dejligt varme. Brug de slidstærke, komfortable, vind- og vandafvisende handsker i al slags vejr og nyd varmen, der når helt ud i fingerspidserne.

Varmen produceres af det lille medfølgende batteri, som placeres i en specialsyet lomme ved håndleddet, hvor det ikke generer dine aktiviteter. Batteriet varmer de ultrafine kulfibertråde op, der er indvævet i handsken langs fingrene og på oversiden af håndryggen. Fibrene er så tynde, at du ikke bemærker dem – men er sikret fuld bevægelsesfrihed til alle fingre.

En opladning giver over fem timers varme

Når du vælger det lave temperaturniveau, kan de medfølgende lithium-ion-batterier holde til over fem timers opvarmning af handskerne på en enkelt opladning.

Praktiske og smarte løsninger

Vinterhandsker med varme er en del af en serie varmebeklædning fra Nordic Heat, som har specialiseret sig i at udvikle batteriopvarmet tøj. Kvalitetsstandarden på alle dele i serien skal leve op til de høje krav, som friluftsfolk, håndværkere og sportsfolk forventer af deres udstyr, når de skal præstere.

Nordic Heat har derfor konstant fokus på at udstyre handsker, veste og såler med indbygget varme med nye detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig bevægelsesfrihed i varmetøjet. Nordic Heat lytter og lærer af kundernes tilbagemeldinger for hele tiden at udvikle nye løsninger, der kan gøre batteriopvarme tøj endnu bedre. Det gælder i alt fra batteriets placering, over pasform til materialevalg, så varmebeklædningen ikke blot er varmt og praktisk, men også klassisk og smart.

 

Vaskes ved 30 grader

Alle beklædningsdele som handsker, varmevest og undertøj kan vaskes ved 30 grader – du skal bare huske at fjerne batteriet først. Falder du i vandet, eller bliver du våd af regn fra yderst til inderst, kan batteriet dog sagtens klare det.

Din sikkerhed er vores højeste prioritet

I Nordic Heat er vi 100 % optaget af din sikkerhed. Og vi tester derfor løbende vores produkter, så vi ikke er i tvivl om, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

Xtreme Comfort Technology

Med Xtreme Comfort Technology har vi elimineret den voluminøse isolering, som hæmmer mobiliteten, og erstattet den med fine mikrofibre, som giver større bevægelsesfrihed.

Befri dig selv fra vinterens kølige greb med Nordic Heats batteriopvarmede handsker:

  • Tactical Liner er en kraftig vinterhandske. De er 100 % vind- og vandtætte og har tre varmeindstillinger.
  • Glove Liner kan bruges som eneste handske eller som inderhandsker under vinterhandsker eller arbejds handsker. Tre varmeindstillinger – vind- og vandafvisende på oversiden.

Størrelserne ved bestilling er angivet i herrestørrelser – er oversat herunder til dame/EU-str.:

DAMER:    XS/S=6/7  –  S/M= 7/8  –  M/L=8/9  –  L/XL= 9/10

HERRER:  XS/S= 5/6  –  S/M= 6/7  –  M/L= 7/8  –  L/XL= 8/9  –  XL/XXL= 9/10  –  XXL/XXXL= 10/11 

  • ARBEJDE – Batteriopvarmede handsker giver timevis af varme, så du kan koncentrere dig om dit arbejde.
  • RIDNING – Handsker, såler eller vest med indbygget varme til rideture på en kølig dag.
  • SKI – Ingen grund til lange pauser på pisterne for at få varmen tilbage i de kolde hænder. Batteriopvarmede handsker holder dig varm til fingerspidserne.

Både handsker og luffer har varmezoner over hænder og fingrene. Varmen styres med en lille kontrolknap og har 3 niveauer: Lav varme, middel varme og høj varme.

For langt de fleste vil laveste niveau være rigeligt for at holde varmen, men er du særlig kuldeskær, skruer du bare op for varmen efter behov.

Handskerne holder fingrene varme, uanset forholdene. Nordic Heat handskerne er særdeles velegnet som skihandsker. Du tænder for varmen når du ikke er aktiv og slukker når du er aktiv.

Se hvad andre siger:

  • Super produkt. Vinterens kulde har altid været et problem - indtil jeg fik et par inderhandsker med varme.
    Nu fryser jeg ikke om fingrene mere og når jeg går i gang med det hårde arbejde, trækker jeg bare arbejdshandsker over. 

Torben Sivgaard Svendsen, Skorstensfejer.

  • Luffer med varme, en fantastisk ide. Jeg bruger lufferne når jeg går på jagt. Her har jeg fingrene fri når jeg har brug for det. Magnetlåsen er fuldstændig lydløs - lige hvad en jæger har brug for. Rigtig godt tænkt!

Lars Østerbye, jæger.

  • Jeg har altid lidt af kolde fingre og tæer. Indtil jeg fik et par Nordic Heat handsker med indbygget varme. Jeg tror jeg beholder dem på døgnet rundt hele året. Nu venter jeg bare på, at Nordic Heat kommer med varme sokker!

Lis Jørgensen, Lykkelig husmor.