Undertøj med varme, overdel og underdel fra Nordic Heat

Undertøj med varme fra Nordic Heat

Varmevest til lystfiskeren
Quiltet varmevest til damer
Softshell varmevest herre - udendørs arbejde i trælast
Softshell varmevest dame - udendørs arbejde, gartner

Uanset om du arbejder udendørs hele året, er friluftsmenneske, går tur med hunden, eller bare skal til og fra arbejde, vil du nyde den velvære varmen fra undertøjet giver.

Undertøj med indbygget varme

Undertøjet med indbygget varme er syet i et let, højteknologisk materiale der fungerer som almindeligt ski-undertøj når der ikke er tændt for varmen.
Tænder du for varmen, sikrer det lille, højtydende batteri, der ikke er meget større end en tændstikæske, at du holder varmen i op til 5 timer.

PowerPack indeholder lader og batteri til Varmevest og Undertøj

Undertøjet leveres komplet med lader og batteri i en smart gaveæske, hvis du har lyst til at glæde andre.

Se hvad andre siger:

- I renovationsbranchen arbejder jeg ofte i kolde og barske miljøer. Jeg har derfor købt en vest med varme og den opfylder perfekt mit behov. Jeg har meget kortvarigt lånt vesten ud til gutterne på vognen, og de siger, at de også må have en, griner Jimmi.

Jimmi Moslund, Renovations medarbejder

- Størstedelen af vores arbejde er udendørs hele året rundt. Min mand Verner havde problemer med kulden, det tog faktisk en del af arbejdsglæden fra ham. Da en af vores kunder en dag kom forbi, var han iført en vest med varme fra Nordic Heat, som vi med begejstring prøvede. Det blev løsningen for Verner. Han har brugt den hele vinteren og jeg tror ikke der er nogen, der kan lokke den fra ham!

Fredensborg Dyrefoder,
Randi, Verners kone og arbejdspartner

- Som tømrer har jeg ofte udendørs arbejde. Jeg har derfor købt en vest fra NordicHeat og det, at jeg efter behov kan sætte varme på når jeg mærker kulden, har bl.a. afhjulpet mine forkølelses problemer. I tillæg til det, er det jo en stor luksus ikke at fryse mere, smiler Tommy Holmqvist.

Tømrermester Tommy Holmqvist

- Nogle gange fryser jeg helt ind i knoglerne. Selv om jeg tænder op i brændeovnen og temperaturen overstiger 30° C i stuen, fryser jeg stadig. På disse dage har jeg meget stor glæde af min City Vest med varme fra NordicHeat. Den er simpelt hen til fem stjerner…!

Birthe, Raynaud foreningen, Nordsjælland

- Da mit arbejde og min store passion for bukke- og vildtsvinejagt gør, at jeg opholder mig udenfor ca. 70% om året, har det været med kyshånd, at jeg modtog nyheden omkring en vest med varme i. Den har løftet for nøjelsen ved at opholde sig udendørs til MAX – den kan jeg absolut ikke undvære – jeg er blevet helt afhængig.

Kenneth Stenson - Sverige

Undertøj med varme - varmezoner

Tre varmezoner og 3 varmeniveauer

Både underbukser og undertrøje har 3 indbygget varmezoner, undertrøjen har 2 varmezoner på ryggen og 1 på maven, mens underbukserne har varmezoner på begge knæ og om livet. Varmen styres med en lille kontrolknap og har 3 niveauer: Lav varme, middel varme og høj varme.

For langt de fleste vil laveste niveau være rigeligt for at holde varmen, men er du særlig kuldeskær, skruer du bare op for varmen efter behov.