Nordic Heat Handsker med indbygget varme

Varmevest til lystfiskeren
Quiltet varmevest til damer
Softshell varmevest herre - udendørs arbejde i trælast
Softshell varmevest dame - udendørs arbejde, gartner

Handsker og luffer med varme

At fryse om fingrene kan spolere enhver ellers hyggelig og behagelig fornøjelse.

En gåtur med hunden, en tur ned ad skiløjpen, en jagttur, cykelturen til og fra arbejde, kan nemt spoleres af kolde fingre. Hører du til dem der fryser om fingrene, vil Nordic Heats handsker eller luffer for alvor ændre dit syn på vinterens kulde.

Hybrid luffer med hånd

Hybrid luffe åbnet - så fingrene er frie til andet arbejde.

Nordic Heat er et dansk firma der har specialiseret sig i tøj og handsker med varme. Ny teknologi, med hårfine varmeledende kulfibre og højtydende litium-ion batterier, har gjort det muligt at fremstille stilrene produkter. Produkter der sikrer at du kan holde dig varm i timevis, uden at give los på din bevægelsesfrihed.

Nordic Heat handsker med varme fås i tre varianter:
  • Tynde fleece inder handsker der kan bruges som de er, eller bæres under en kraftigere handske der beskytter mod slid.
  • Kraftige vinter handsker der er fremstillet i åndbart, slidstærkt, vand- og vindafvisende materiale.
  • Hybrid Luffer, der kan åbnes så alle fingre er helt fri til at arbejde med.

Nordic Heats handsker og luffer med varme adskiller sig fra de fleste af markedets øvrige handsker. De hårfine kulfibertråde er placeret inde ved fingrene, i stedet for ovenpå. Herved får dine fingre fuld udbytte af varmen. De små, tynde, gen-opladelige batterier, der er placeret oven på håndleddene, sikrer dig varme fingre i op til 5 timer i selv den strengeste kulde. Batterierne kan oplades 500+ gange, hvilket svarer til mere end tre års normal brug.

Nordic Heat handsker med indbygget varme leveres komplet med batterier, lader og brokobling, så du kan oplade batterierne samtidigt.

 
Handskerne og lufferne leveres komplet med lader og batterier i en smart gaveæske, hvis du har lyst til at glæde andre.

Både handsker og luffer har varmezoner over hænder og fingrene. Varmen styres med en lille kontrolknap og har 3 niveauer: Lav varme, middel varme og høj varme.

For langt de fleste vil laveste niveau være rigeligt for at holde varmen, men er du særlig kuldeskær, skruer du bare op for varmen efter behov.

Handskerne holder fingrene varme, uanset forholdene. Nordic Heat handskerne er særdeles velegnet som skihandsker. Du tænder for varmen når du ikke er aktiv og slukker når du er aktiv.

Se hvad andre siger:

  • Super produkt. Vinterens kulde har altid været et problem - indtil jeg fik et par inderhandsker med varme.
    Nu fryser jeg ikke om fingrene mere og når jeg går i gang med det hårde arbejde, trækker jeg bare arbejdshandsker over. 

Torben Sivgaard Svendsen, Skorstensfejer.

  • Luffer med varme, en fantastisk ide. Jeg bruger lufferne når jeg går på jagt. Her har jeg fingrene fri når jeg har brug for det. Magnetlåsen er fuldstændig lydløs - lige hvad en jæger har brug for. Rigtig godt tænkt!

Lars Østerbye, jæger.

  • Jeg har altid lidt af kolde fingre og tæer. Indtil jeg fik et par Nordic Heat handsker med indbygget varme. Jeg tror jeg beholder dem på døgnet rundt hele året. Nu venter jeg bare på, at Nordic Heat kommer med varme sokker!

Lis Jørgensen, Lykkelig husmor.